hur?

Hur får man egentligen ett självförakt att tyna bort med endast egen hjälp? Går det?
Jag är inne i en ordentlig svacka och jag avskyr mig själv för alla hårda ord jag får ta emot från min cyniska insida. "Dea, sluta ät - du har blivit tjock." Jag försöker verkligen att inte äta, för att slippa det dåliga samvetet och självföraktet som hotar att hoppa på mig bara jag tar en macka för att stilla min gapande hunger. Nu är det iallafall slut med mat på ett bra tag. Fan, jag åt en liten lunch förut och har fortfarande ångest.
Jag målar mycket just nu för att stilla rastlösheten men det duger inte. "Det där är ingenting, många andra är waay better!" Jag målar inte tillräckligt bra, jag är tjock och att fortsätta med modellandet är totalt bortkastat eftersom jag inte duger enligt mig. Hur slutar man lyssna på sina inre demoner?
Jag blir aldrig tillräckligt bra, aldrig någonsin, om jag lyssnar på mig själv.
Det är konstigt det där, hur vissa kan prata med en och en minut senare är deras ord eller åsikter glömda medans annat sitter som gjutet; det där med självkänslan. Jag önskar så innerligt att jag kunde ge mig själv creds men hur ska det gå till när jag inte duger, presterar eller rör mig tillräckligt bra? Jag duger inte och hatar mig själv för det. Hur ska jag kunna hjälpa mig själv?

Kommentarer
mamma

MEN HÖRRU... Snart kommer jag o hämtar dig o då får du inte vara kvar där nere!!!

2012-05-09 @ 16:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin