November

 
Måndag igen och ny månad.
Uppdateringar: var på akuten förra onsdagen för en vidrig värk och känselbortfall i händer, fötter och ben, likaså med tungan. Jag trodde jag höll på att bli förlamad, att något var brutet i ryggen.
Kotkompression, och, jag har blivit så smal att mina benknotor gör ont i mjukdelarna pga att jag knappt har någon muskelmassa kvar. Jag har blivit så smal att det gör ont. Läkaren sa även att min svanskota och stjärtben är så blottade att jag helst ska sitta på en kudde för att lindra trycket på ryggraden. Jag hade även urinvägsinfektion vilket gjorde att njurarna värkte.
Plus näringsbrist och vätskebrist.

Sen dess har jag ätit varje dag. Ångesten är jävlig och idag stod jag framför spegeln och tog adjö av mina ben som snart inte kommer synas mer.
Jag försöker acceptera att det jag ser i spegeln är bevis på hur anorexi sakta dödar mig. Att min beniga kropp är ett uppenbart tecken på sjukdom.
Jag försöker, men kan inte se det så. Jag tycker det är vackert.

Kommentarer
Mamma

Jag tycker det är en VIDRIG sjukdom, som sätter så sbsurda tankar o ide'er i ett annars så smart huvud..!! Bilderna borde tala ett tydligt språk.. Om nu inte spegelbilden gör det! ❤️

2015-11-03 @ 20:44:27
Anonym

Spegelbilden är inte alltid den bild vi själva borde se ❤️

2015-11-09 @ 07:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin