7/1

Jag har haft världens finaste dag hos Anna och Tuvalie idag och nu sitter jag här med världens energi-boost. Klockan är 20 och jag har inte varit hemma särskilt länge alls. 
Mycket är jag rädd för, och mycket saker undviker eller ogillar jag. Snö och kyla är två sådana saker. 
Idag var det -19 men jag klädde på mig och for till Gångviken med buss ändå. För mig är det stort att gå ut frivilligt en sådan kall dag. Vanligtvis stannar jag hemma. Men inte idag. (Och inte igår heller!) Jag överraskar mig själv så ofta nu. 
Himlen var helt otrolig i stan, en ljuspelare steg upp i horisonten och jag blev så glad av att få se världen vacker om så bara för en dag. 
 
Tuvalie blir bara större och större och maken på glad baby! Hon skrattar och ler hela tiden på sina ynka 4 månader, och man ser verkligen kärleken mellan henne och Anna -  otroligt värmande för själen. 
 
Och, jag åt hos Anna idag. Vi satt ner i hennes ombonade kök med tända ljus, rosa i tonen som alla andra detaljer. Bredvid oss satt Tuvalie med sin nya rosa haklapp och fick smaka morotspuré för första gången. Jag fnissade kopiöst till och från när jag fick se rynkade ögonbryn och fundersamma miner! Tjejmiddag. 
Det var så naturligt. Som att vi ätit massa middagar ihop förut och jag inte var sjuk. 
Jag blir alldeles stor i bröstkorgen på nå sätt. Jag tror inte ens att Anna reflekterat över milstolpen jag satte idag. 
Förr har jag inte ätit där, även om jag stannat länge. Det har liksom inte gått. 
Jag är så jävla glad över idag! <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin