friends

Vänner är familjen man väljer.

Mycket känns tungt och omställningen med Herrljunga och allt vad det innebär är svårt. Många dagar känner jag mig så fruktansvärt annorlunda och det blir svårt att tro att jag någonsin kommer finna min plats här. Många kvällar har jag gråtit när min Olof varit på jobbet och ensamheten har hotat att ta ihjäl mig och jag har saknat mina vänner i Sundsvall. Jag bär omkring på en stor saknad som karvat ett svart hål i bröstet, men jag kämpar.
Ändå, trots all ångest och sorg, har jag haft turen att finna nya underbara människor här som jag med glädje kan kalla vänner. Mina nya, underbara vänner hjälper mig att se det ljusa i livet och får ensamheten att tyna bort.
 
Den första som verkligen släppte in mig och fastnade i hjärtat var Lina, en människa jag nu inte kan tänka mig att vara utan. Vi skrattar och pratar, dekorerar hennes lägenhet och lagar mat tillsammans. Efter bara någon dag kändes det som att vi känt varann i evigheter och jag är så fruktansvärt tacksam för att hon fann mig. Älskade gullefjunet Lina.
 
De sista dagarna har jag umgåtts mycket med grannen My, ett glatt litet yrväder med ett hjärta av guld. Hon har verkligen visat att hon bryr sig och tvekade inte en sekund på att tag med mig på långtrip till Ullared trots att vi nyss träffats, filmkväll, bjudit på lunch och kaffe och tagit hand om mig för att jag ska slippa vara ensam. Lilla My, söta lilla My.
 
Kristina är också en nyfunnen vän som jag uppskattar och är riktigt, riktigt glad över att ha fått träffa.
Hon visade direkt att hon brydde sig och förstod hur tungt det är att lämna alla sina vänner och sträckte ut en hand. Jag är så fruktansvärt tacksam för hennes alla fina ord och sms som tröstat när jag varit ledsen och nere.
Utan de här töserna hade jag aldrig klarat mig såhär långt i Herrljunga, det kan jag säga direkt och tacksamheten och kärleken jag känner till mina vänner är enorm.
"Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger"
 

...bloglovin